Povežimo se

Srečanje društev

9. srečanje društev MO Slovenj Gradec

V okviru občinskega praznika, Športna zveza Slovenj Gradec skupaj z društvi tudi letos, že devetič, organizira športno rekreativno prireditev »Srečanje društev MO Slovenj Gradec«. Prireditev je rekreativnega značaja in predvsem priložnost druženja športno aktivnih članov športnih društev, ki delujejo v MO Slovenj Gradec.

Letos bo prireditev namesto v septembru potekala že v avgustu, v sklopu drugih aktivnosti, ki jih organizira MO Slovenj Gradec. Pričakovati je bilo, da bo zaradi počitniškega termina udeležba precej manjša, z veseljem pa ugotavljamo, da so se društva dobro organizirala in v primerjavi z udeležbo v preteklem letom prijavila le 8 ekip, oz. le 20 udeležencev manj.

Tako bodo tudi letos organizirana rekreativna tekmovanja v devetih različnih športnih panogah. Celotno tekmovanje poteka v organizaciji Športne zveze, za izvedbo posamezni tekmovanj pa bodo poskrbela društva, članice zveze. Tako bo kegljanje izvajal Kegljaški klub, šah Šahovski klub, košarko ŠD Pameče-Troblje, tenis, ŠD Podgorje, streljanje Strelsko društvo, odbojko ŠD Stari trg, namizni tenis Namiznoteniški klub, nogomet ŠD Legen in badminton ŠD Sele-Vrhe.

ŠPORTNA ZVEZA SLOVENJ GRADEC

Kopališka ulica 27
2380 SLOVENJ GRADEC

T: 02 8838180
F: 02 8838181
E: info@sportnazvezasg.si
W: http://www.sportnazvezasg.si
DŠT: 98068288
MŠT: 5047153000

Kje smo?

Več v Srečanje društev