Povežimo se

Domača stran

15. Srečanje športnih društev

Sodelovalo je preko 270 rekreativnih športnic in športnikov, ki so se pomerili v desetih športnih panogah.

Športna zveza Slovenj Gradec je v okviru občinskega praznika v sodelovanju s športnimi društvi tudi letos, že petnajstič, organizirala športno rekreativno prireditev »15. Srečanje športnih društev«. Zaradi velikega števila udeležencev je letošnje srečanje potekalo tri dni. Tekmovanja so se tako odvijala v četrtek, petek in soboto med 15. in 17. septembrom 2022.

Prireditev je rekreativnega značaja in predvsem priložnost za druženje članov športnih društev, ki delujejo v MO Slovenj Gradec. Organizirana so bila rekreativna tekmovanja v desetih različnih panogah, udeležilo pa se jih je preko 270  udeležencev iz petnajstih društev. Celotno tekmovanje je potekalo v organizaciji Športne zveze Slovenj Gradec, za izvedbo posameznih tekmovanj pa so poskrbela društva, članice športne zveze. Kegljanje je tako potekalo  v organizaciji Kegljaškega kluba Slovenj Gradec, šah je izvedel Šahovski klub, košarko ŠD Šmartno, tenis ŠD Podgorje, streljanje Strelsko društvo, odbojko ŠD Šmartno, nogomet ŠD Legen, badminton ŠD Sele-Vrhe, namizni tenis ŠD Sele-Vrhe in pohod na Kremžarjev vrh Planinsko društvo Slovenj Gradec.

Gibalna aktivnost in športno rekreativno udejstvovanje sta pomemben del našega vsakdanjega življenja. Še posebej pomemben vidik športno rekreativnega udejstvovanja ob današnjem hitrem tempu življenja, pa je druženje v prijateljskem, zabavnem in sproščenem vzdušju.

Največja športno rekreativna prireditev v MO Slovenj Gradec in obenem na koroškem je tudi letos potrdila, da si rekreativni športniki še kako želijo priložnosti za aktivno druženje.

ŠPORTNA ZVEZA SLOVENJ GRADEC

Kopališka ulica 27
2380 SLOVENJ GRADEC

T: 02 8838180
F: 02 8838181
E: info@sportnazvezasg.si
W: http://www.sportnazvezasg.si
DŠT: 98068288
MŠT: 5047153000

Kje smo?

Več v Domača stran