Povežimo se

Domača stran

Srečanje društev

Športna zveza je v letošnjem letu organizirala že 10. tradicionalno Srečanje športnih društev, članic Športne zveze. Z aktivnim sodelovanjem društev pri sami izvedbi programa je naša skupna prireditev v teh desetih letih prerasla v največjo športno rekreativno prireditev v MO Slovenj Gradec.

Za letošnje jubilejno, 10. Srečanje društev, smo pripravili še pestrejši program. Srečanje je kot prejšnja leta sicer potekalo v sklopu prireditev ob občinskem prazniku, prvič pa sta celotna prireditev in zaključek potekala na enem mestu, v Športnem centru Slovenj Gradec.

Tekmovanja v različnih športnih panogah so potekala v petek in soboto, v soboto pa se je športni del prireditve zaključil še s »tekmovanjem« v zabavnih igrah.

Poskrbeli pa smo tudi za otroke. Pri programu se nam je pridružil Olimpijski komite Slovenije z izvedbo Mini olimpijade za naše najmlajše udeležence. Mini olimpijade se je udeležilo preko sto otrok, ki so se skupaj z gostjo, vrhunsko atletinjo in olimpijko Brigito Langerholc, zabavali ob spoznavanju atletske abecede in olimpizma.

Prireditve Srečanje društev MO Slovenj Gradec se je udeležilo do sedaj rekordno število udeležencev. Sodelovalo je 14 društev, vsega skupaj pa se je zbralo 586 rekreativnih športnikov in športnic.

V tekmovalnem delu so se najbolje izkazali člani in članice ŠD Podgorje, ki so zasedli skupno prvo mesto, drugi so bili člani in članice ŠD Sele-Vrhe in tretji člani in članice ŠD Šmartno. Društvo z največ udeleženci pa je bilo ŠD Podgorje.

Športnike rekreativce je nagovorila tudi občinska svetnica ga. Lidija Konečnik Mravljak.

Po zaključku športno rekreativnega programa so se člani športnih društev še naprej družili in zabavali na pokritem prireditvenem prostoru.

Čestitamo vsem udeležencem in udeleženkam 10. srečanja društev MO Slovenj Gradec in se zahvaljujemo vsem, ki ste pri izvedbi pomagali in sodelovali.

In ne pozabite, pripravljamo že 11. srečanje društev, ki bo naslednje leto ob istem času. Pripravite se tudi vi, BODITE AKTIVNI v katerem od športnih društev MO Slovenj Gradec!

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate rezultate in utrinke srečanj v letošnjem in preteklih letih.

Rezultati 3. srečanje – 2009 Fotogalerija
Rezultati 4. srečanje – 2010 Fotogalerija
Rezultati 5. srečanje – 2011 Fotogalerija
Rezultati 6. srečanje – 2012 Fotogalerija
Rezultati 7. srečanje – 2013 Fotogalerija
Rezultati 8. srečanje – 2014 Fotogalerija
Rezultati 9. srečanje – 2015 Fotogalerija
Rezultati 10. srečanje društev  

ŠPORTNA ZVEZA SLOVENJ GRADEC

Kopališka ulica 27
2380 SLOVENJ GRADEC

T: 02 8838180
F: 02 8838181
E: info@sportnazvezasg.si
W: http://www.sportnazvezasg.si
DŠT: 98068288
MŠT: 5047153000

Kje smo?

Več v Domača stran