Povežimo se

Domača stran

V LJUBLJANI PODPISALI POGODBO O VODENJU REGIJSKE PISARNE OKS-ZŠZ ZA KOROŠKO REGIJO

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez (OKS-ZŠZ) in Športna zveza Slovenj Gradec sta včeraj v prostorih Športne hiše v Ljubljani podpisala dogovor o sodelovanju za novo mandatno obdobje 2023-2026.

V imenu Olimpijskega komiteja Slovenije je pogodbo podpisal podpredsednik mag. Miran Kos, v imenu Športne zveze Slovenj Gradec pa Rok Konečnik, ki je bil ponovno imenovan za vodjo regijske pisarne. Delo na zvezi bo še naprej opravljal profesionalno.

Regijska pisarna Slovenj Gradec pokriva vseh dvanajst koroških občin: Slovenj Gradec, Ravne na Koroškem, Črna na Koroškem, Dravograd, Radlje ob Dravi, Muta, Mežica, Mislinja, Podvelka, Prevalje, Ribnica na Pohorju in Vuzenica.

Podpis pogodbe o delovanju regijske pisarne (po vsej Sloveniji jih je petnajst) sicer sledi strategiji OKS-ZŠZ o delovanju na lokalni ravni, saj poglablja sodelovanje med športnimi zvezami in društvi v regiji in vzpodbuja k njihovemu proaktivnemu sodelovanju ob zagotavljanju ustreznih sistemskih sredstev za delovanje in razvoj športa.

ŠPORTNA ZVEZA SLOVENJ GRADEC

Kopališka ulica 27
2380 SLOVENJ GRADEC

T: 02 8838180
F: 02 8838181
E: info@sportnazvezasg.si
W: http://www.sportnazvezasg.si
DŠT: 98068288
MŠT: 5047153000

Kje smo?

Več v Domača stran